BILDBOMB

Heeeeey! Hoppas ni haft en riktigt bra helg, min har varit dunderbra! Dock helt bildlös men det tänkte jag kompensera med lite fina bilder ifrån min födelsedag :) I fredags var jag och Agnes ute, det blev en random men riktigt bra kväll. Med andra ord en typisk Agnes och Alex- kväll! Vi hann med woken, Nype och Collage och så avslutade vi på donken. Haha. 
 
I lördags steg jag upp tidigt då jag skulle till frisören klockan tio. Kan nog inte ens förklara huuuuur skönt det var att få bort det slitna och lägga i en helt ny höstig ton i längderna! Bilder kommer inom kort, skillnaderna är fan huge haha!
 
Efter frissan åkte jag ut till Västberga där det vankades plåtning för H&M. Mycket rolig plåtning, när bilderna är klara slänger jag upp de här! När det var klart åkte jag hem och mötte upp Sussi, vi mös i soffan med chirre och film. Välbehövligt och mysigt! 
 
Idag har jag jobbat hela dagen och nu är jag heeeelt slut. Planen är att sova innan 22 och vara utvilad imorgon, då jag ska till skolan och jobbet. Suck haha... 
 
Men som sagt, hoppas ni haft en härlig helg! Här kommer en bildbomb :)
 
 
Tack fina, fina Miranda för bilderna! <3