NATTBLOGG

Hej på er. 
 
Jag ligger i sängen och ska strax sova. Haha måste bara få dela med mig; jag lider av otur, på riktigt. Igår hade jag svinbråttom då jag skulle möta min käre far och äta middag, så självfallet ska hårhelvetet krångla och aldrig bli bra. Spillde även ut hårolja (brun olja som är glittrig dessutom) över vad som kändes som halva golvet, samt tappade ut ciskus 1000 hårnålar. Självklart gick strumpbyxorna sönder och sminket blev dåligt. Men asså TACK LIVET kände jag bara då. 
 
Det var inte bättre imorse heller då jag verkligen, verkligen inte kunde hitta en tröja jag ville ha på mig. Tror jag testade typ 20 olika helt ärligt men allt var fult, smutsigt, skrynkligt, varmt, kallt, yada yada. Till slut tog jag bara en tröja och sprang till tunnelbanan eftersom jag fick bråttom till jobbet pga klädpanik. Asså suck, den var på tok för varm. Började löka något ofantligt, satte upp håret i världens fulaste toffs och med fem mins marginal börjar jag blöda näsblod. OBS! Jag blöder aldrig näsblod. Senaste det hände var typ flera år sedan!!! Sen skulle jag boka en klipptid på lunchen för jag börjar lite smått tröttna på min naturliga ombre- frilla samt mina slitna och aningen kluvna toppar, och när tror ni tidigaste tiden var ledig? Den 30 augusti. Soft. Jag måste åka till Grekland i fult hår, fylla 18 i fult hår, börja skolan i fult hår. TACK LIVET, TACK. 
 
Jaja. Jag vet vad ni tänker. Detta är förstås i-landsproblem av allra högsta grad and I'm aware of that, det är nästan så att det är lite pinigt att ens skriva om och definiera som otur. Men vet ni, ibland måste man få gråta en skvätt över att det aldrig bara kan få gå lite enkelt eller bli arg över livets alla små skitsaker. I vissa fall både och.
 
Imorgon dock, ska jag vakna i god tid med ett leende på läpparna. 
 
 
 
Feeeel yaaa